Choď na obsah Choď na menu

Obľúbené recepty

Príspevky

Tiramisu

Tento originálny recept mám od kamošky z Talianska. Ja pre istotu žĺtka i bielka šľahám nad parou a až po vychladnutí zmiešavam. Vyskúšajte, je naozaj famózny.

 

 
28. 4. 2011 | | Rubrika: Obľúbené recepty | Komentáre: 0

Marschmellows fondant (MMF)

MMF  - hmota na poťahovanie, na výrobu ozdôb, postavičiek či kvetov.

 
1. 3. 2011 | | Rubrika: Obľúbené recepty | Komentáre: 0

Sacherova torta

Recept na výbornú sacherku. Rozpis je na okrúhlu formu s priemerom 24 cm.

 
1. 3. 2011 | | Rubrika: Obľúbené recepty | Komentáre: 0

Krém z ľadových gaštanov

Ak sa dáva tento krém na poťahovanú tortu, je potrebné urobiť mantinely z maslového krému po obvode prerezaneho korpusu a vnútro vyplniť krémom. Inak by šľahačka vyšla von. Krém nie je vhodný na spodné poschodie poschodovej torty, nie je pevný, neuniesol by váhu vrchnej torty, vyliezal by aj cez mantinely a torta by sa prepadla.

 
17. 8. 2010 | | Rubrika: Obľúbené recepty | Komentáre: 0

Čokoládový krém šľahaný nad parou

Tento krém je výborný aj na poschodové torty, je pevný, skvele sa kombinuje s orechovým korpusom /clanky/oblubene-recepty/orechovy-korpus

 
15. 8. 2010 | | Rubrika: Obľúbené recepty | Komentáre: 0

Vaječný krém šľahaný nad parou

Vanilkový krém podľa uvedeného receptu je výborný v kombinácii s orechovým korpusom /clanky/oblubene-recepty/orechovy-korpus alebo sacher korpusom /clanky/oblubene-recepty/sacherova-torta. Je výborný na poschodové torty, je pevný.

 
15. 8. 2010 | | Rubrika: Obľúbené recepty | Komentáre: 2

Orechový korpus

Tento korpus chutí vynikajúco, je jemný a nadýchaný.

 
15. 8. 2010 | | Rubrika: Obľúbené recepty | Komentáre: 0

Punčová torta

Výborná punčová torta, ideálna na leto pre svoju sviežosť a ľahkosť. Navyše je veľmi pekná v reze.

 
15. 8. 2010 | | Rubrika: Obľúbené recepty | Komentáre: 3

Medovníky

Medovníčky podľa tohto receptu majú vynikajúcu chuť. Iné už ani neskúšam robiť :).

 
15. 8. 2010 | | Rubrika: Obľúbené recepty | Komentáre: 0

Bielková poleva

 Bielková poleva vhodná na zdobenie medovníkov i tort.

 
15. 8. 2010 | | Rubrika: Obľúbené recepty | Komentáre: 0